banner16

Meteoroloji’den soğuk hava ve kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumunu raporunu yayımladı. Buna göre yarın Türkiye genelinde etkili olacak yağmur, salı gününden itibaren düşen hava sıcaklığıyla birlikte kar yağışına dönüşecek. 

10 Nisan 2022
Meteoroloji’den soğuk hava ve kar yağışı uyarısı

Meteoroloji'nin güncel hava durumu raporunda, önümüzdeki 3 gün için yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji raporuna göre pazartesi günü Türkiye'nin büyük bölümünde görülecek olan yağmur, gece saatleriyle birlikte karla karışık yağmura dönüşecek.

Nisan ayındaki kar yağışı özellikle Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz'de görülecek.

Kar yağışı çarşamba günü Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de etkisini artıracak.

Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riskine de dikkat çekiliyor.

Perşembe gününden itibaren ise hava sıcaklıkları yeniden artmaya başlıyor. Türkiye'nin büyük bölümü de yeniden güneşe kavuşuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50