banner16

Kılıçdaroğlu, özel güvenlikçilerle görüştü, taleplerini dinledi

340 bini fiilen çalışan 1 milyon özel güvenlik görevlisi sorunlarına çözüm bekliyor. Güvenlik İş Sendikası başkanı ve yönetimini kabul eden Kılıçdaroğlu, özel güvenlik görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

06 Nisan 2022
Kılıçdaroğlu, özel güvenlikçilerle görüştü, taleplerini dinledi

Türk -İş’e bağlı Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik - İş)  Genel Başkanı Ömer Çağrıcı, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Durcuk, Fevzi Karataş, Galip Bektaş Güvenç, Güvenlik-iş Sendikası İstanbul Anadolu Bölge  Başkanı Ramazan Palak, İstanbul Bölge Başkanı Hüseyin Abdikoğlu, Ankara Bölge Başkanı Ekrem İncesu, Antalya Bölge Başkanı Recep Mutaf, CHP grup toplantısına katıldıktan sonra TBMM’deki makamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu  ziyaret ettiler.

Ziyarette, Güvenlik -İş Sendikası yöneticilerine CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’na özel güvenlik görevlilerinin sorunlarını anlatan Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı  Ömer Çağrıcı, 340 bin özel güvenlik görevlisinin   “devletin emrinde milletin hizmetinde” görev yaptığını söyledi.

Günde binlerce kişi ile muhatap olan özel güvenlik görevlilerinin çoğu zaman kötü muameleye maruz kaldığına dikkat çeken Çağrıcı, özel güvenlik görevlilerinin toplumdan daha fazla yakınlık görmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Çağrıcı, özel güvenlik görevlilerinin sesinin daha gün çıkması için sendikal örgütlenme önündeki engellerin kaldırılmasını gerektiğini anlattı.

Çağrıcı, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç’a  teşekkür ederek, Kılınç’ın hazırladığı rapor, yaptığı açıklamalar, TBMM’ye sunduğu kanun teklifi, soru ve araştırma önergeleriyle özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının ve taleplerinin görünür olmasını sağladığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da güvenlik alanının çok önemli olduğunu belirterek 2004 yılında çıkan Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun bir çok yönden geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu,  CHP’nin özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının çözümüne yönelik yapılacak çalışmalara destek vereceğini söyledi.

Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı  Ömer Çağrıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç’a kuzu derisine basılan Türk Bayrağı hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50