banner16

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti

Limak şirketinin patronu da olan Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan istifa etti. TFF'den yapılan açıklamada, Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı'nın vekâleten başkanlık edeceği ifade edildi. 

04 Nisan 2022
TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti

Limak'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı görevinden istifa etti.

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir görevinden istifa etmiştir" denildi.

Açıklamada, "Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı vekâleten başkanlık edecektir" ifadelerinikullandı.

Görev süresinin dolmasına 1 yıl kalan Nihat Özdemir, 2019 yılında TFF Başkanı olarak seçilmişti. Haziran ayındaki genel kurula kadar Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın başkanlığı yürüteceği belirtildi. Haziran ayındaki genel kurulda seçim maddeli toplantı olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

ÖNCESİNDE NE OLDU?

TFF Yönetimi bugün Kulüpler Birliği ile birlikte toplantı yapmak üzere Riva'da bir araya geldi. Saat 14.00'te başlayan toplantıda kulüp başkanları da yer alırken, gündem maddesi maçların yayın ihalesiydi. Toplantı öncesinde ise sıcak bir gelişme yaşandı. Nihat Özdemir'in 1 yıl daha görevi olmasına rağmen görevi bırakmak istediği ve istifa ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.