banner16

‘İmamoğlu’na suikast’ soruşturmasında takipsizlik kararı

Danıştay cinayeti sanıklarından Osman Yıldırım’ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na suikast yapılacağına ilişkin cezaevinden gönderdiği ihbar mektubunun ardından, İmamoğlu’nun avukatı tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi. 

30 Mart 2022
‘İmamoğlu’na suikast’ soruşturmasında takipsizlik kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik suikast ihbarına ilişkin soruşturma başlatmıştı. Savcılık, İmamoğlu'nun can güvenliğinin sağlanması için İstanbul Valiliği'ne de talepte bulunmuştu.

Osman Yıldırım'ın cezaevinden bir mektupla İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik bir suikast ihbarında bulunmasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Sözcü’den Sevgim Begüm Yavuz’un haberine göre; İmamoğlu’nun avukatı tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.