banner16

Kararı RTÜK verdi, kavgayı Fatih Portakal ile Merdan Yanardağ yapıyor!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, ekran karartma çağrısı yapan Tele1 kanalına tepki göstermişti. Merdan Yanardağ'ın kanalından Fatih Portakal'a yanıt gecikmedi. 

03 Temmuz 2020
Kararı RTÜK verdi, kavgayı Fatih Portakal ile Merdan Yanardağ yapıyor!

Tele1, RTÜK’ün kendilerine ve Halk TV'ye verdiği 5 günlük ekran karartma cezasına karşılık  tüm televizyon kanallarına 5 günlük ekran karartma çağrısı yaptı.

Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, “Bu demokratik bir direniş hattıdır” dedi.

FATİH PORTAKAL: BU ORTAMDA YAPILACAK ŞEY DEĞİL

Gazeteci Fatih Portakal Tele1 kanalının bu çağrısına "Tele1'in diğer kanallara 1 dk’lik ekran karartma önerisi bu ortamda yapılacak bir şey değil. Bir de koşul var: ya onlardan ya bağımsız gazetecilik deniyor. Bu da bir zorlama! Herkesin nerede durduğu zaten aşikar. Önemli olan zor zamanlarda inatlaşma değil, sürdürülebilirlik..." sözleriyle yanıt verdi.

TELE1: YA VARSINIZ YA YOKSUNUZ...

Tele1 kanalının sosyal medya hesabından Portakal'a yanıt gecimedi: "Bu bir demokrasi ve dayanışma testi.. Zorlama yok.. Ya varsınız ya yoksunuz! İkilem bu kadar basit!"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.