banner16

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ve Urfa'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli etkinliklere katılmak üzere bu akşam Diyarbakır'a gidecek. CHP Lideri, 11 Mart Cuma günü ise Urfa'ya geçerek partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takacak. 

09 Mart 2022
Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ve Urfa'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli etkinliklere katılmak üzere bu akşam Diyarbakır'a gidecek.

Kılıçdaroğlu'nun daha önce yapmayı planladığı ancak salgın ve hava şartları nedeniyle ertelenen Diyarbakır programı yarın gerçekleşecek.

Ziyaret dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nun fotoğraf ve imzasının yer aldığı "Kadim şehirde, kadim birliktelik için geliyoruz" afişleri hazırlandı. Diyarbakır'a bu akşam gitmesi beklenen Kılıçdaroğlu, yarın sabah ilk olarak Divan Otel'de esnafla bir araya gelecek.

Daha sonra Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde üye katılım törenine iştirak edecek Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve kanaat önderleri buluşmasında konuşacak.

Muhtarlarla yemek yiyecek Kılıçdaroğlu, gençlik buluşmaları toplantısına da katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" programları kapsamında, 12 Eylül askeri darbesi sonrasında Diyarbakır Cezaevi'nde işkence görenlerle bir araya gelebileceği belirtiliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Mart Cuma günü ise Urfa'ya geçerek, Siverek ilçesindeki üye katılım töreninde partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.