banner16

Yurt genelinde en yoğun kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarını yayınladı. Son 35 yılın mart ayındaki en yoğun kar yağışının beklendiği ülke genelinde sıcaklıklar ciddi derecede azalacak. 

08 Mart 2022
Yurt genelinde en yoğun kar yağışı bekleniyor

Yurt geneli hava durumu tahminlerini yayınlayan MGM önümüzdeki günlerden itibaren birçok bölgenin kar yağışının etkisi altında kalacağını duyurdu. Uzmanlar aybar kar fırtınasının beklendiğini duyururken son 35 yılın en fazla kar yağışının görülmesinin beklendiğini ifade ettiler.

İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

MGM 5 günlük İstanbul hava durumu tahmin raporlarına göre Çarşamba gününden itibaren İstanbul’a karla karışık yağmur yağacak.

Perşembe ve Cuma günüyse yağmur yerini tamamen kara bırakacak. Yani 10 Mart 2022 Perşembe günü ve 11 Mart 2022 Cuma günü İstanbul genelinde yoğun bir kar yağışı bekleniyor.

Salı günü 3 dereceye inecek olan hava sıcaklığı perşembe ve cuma günü ise 0 dereceye kadar düşecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.