banner16

Kılıçdaroğlu: Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz

Buca Metrosu'nun temel atma töreninde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz" dedi. Ankara'ya mesaj gönderen Kılıçdaroğlu, "Elektrik zamlarını geri al" ifadelerini kullandı. 

15 Şubat 2022
Kılıçdaroğlu: Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi. CHP Lideri, "Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Buca Metrosu’nun temelini için tören düzenledi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Yaşanılabilir bir Türkiye'yi Millet İttifakı ile yapcaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Gerçekten bu ülkeye adaleti, huzuru getireceğiz" dedi.

"Ankara'ya bir mesaj da ben gönderiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Elektrik zamlarını geri al. Yüzde 127 zam Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. Sarayında oturacaksın, her şey bedava olacak, hiçbir şey ödemeyeceksin. Vatandaşlara gelince yüzde 127 zam" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin iktidar olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından Buca Metrosu'nun temeli atıldı. Tören sonrasında coşkulu kalabalık müzisyen Anıl Piyancı ve Zeynep Bastık ile buluştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hiç endişe etmeyin gençler gerçekten güzel günler göreceğiz. Bu ülkenin gençleri sakın umutsuzluğa kapılmayın. Geleceğinizi sakın yurt dışında aramayın. Yaşanabilir bir Türkiye'yi Millet İttifakı ile yapacağız.

"ELEKTRİK ZAMLARINI GERİ AL"

Ankara'ya bir mesaj da ben gönderiyorum. Elektrik zamlarını geri al. Yüzde 127 zam Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. Sarayında oturacaksın, her şey bedava olacak, hiçbir şey ödemeyeceksin. Vatandaşlara gelince yüzde 127 zam.

"SANDIK GELECEK VE GÖNDERECEĞİZ"

Ortada hükümet yok ki istifa etsin, bir kişi var. Hükümet falan yok eskiden vardı. Şundan emin olun, siz güzel bir Türkiye’de yaşayacak, yeniden özgürlüğü tadacaksınız. Bu ülkede adaletin olmadığını, binlerce çocuğun yatağa aç girdiğini, büyük kaynakların beşli çetelere tahsis edildiğini, evlerde huzurun olmadığını, geçinmenin çok zor olduğunu biliyorum. Bütün bunlara rağmen moralinizi bozmayın, sandık gelecek onları demokrasi içinde göndereceğiz.

"HER KURUŞUN HESABINI VERECEĞİZ"

Güzel bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Sevgili gençler, sizler tweet attığınızda korkmayın, Millet İttifakı'nın iktidarında sabah polis gelip evinizi basmayacak. Hep beraber iktidar olduğumuzda gençlerimiz, kadınlarımız için çalışacağız. Halktan topladığımız her kuruşun hesabını vereceğiz. Beraber güzel Türkiye'yi inşa etmek zorundayız.

"HEDEF İKTİDAR"

Türkiye'nin bütün sorunlarını üç aşağı beş yukarı yaşıyoruz. Buna karşın umutluyuz. Beraber güzel Türkiye'yi inşa edeceğiz. Karamsarlığa asla kapılmayın. Hedef iktidar, halkın iktidarı. Halkın iktidarını kuracağız ve halkla birlikte yöneteceğiz. "

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.