banner16

Meteoroloji'den kar yağışı ve sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre İstanbul, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, dahil birçok şehirde sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Bilecik, Bolu, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kar yağışı etkili olacak. 

15 Şubat 2022
Meteoroloji'den kar yağışı ve sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji'ye göre İstanbul, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, dahil birçok şehirde sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Bilecik, Bolu, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji uzmanlarına göre; İstanbul başta olmak üzere pek çok şehir yeni haftaya sağanak yağış ile başladı, önümüzdeki günlerde yağış yerini güneşli bir havaya bırakacak.

Ayın son haftasında ise İstanbul'da kar yağışı yeniden görülebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.