banner16

DİSK: Yeni bir mücadele sürecini başlatıyoruz

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu 'Önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye’nin dört bir yanında iş yerlerinden sokaklara, sokaklardan meydanlara taşan yeni bir mücadele sürecini daha başlatıyoruz' dedi. 

14 Şubat 2022
DİSK: Yeni bir mücadele sürecini başlatıyoruz

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) 55. yıl dönümü nedeniyle İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda etkinlik düzenlendi. Sunuculuğunu Öykü Sertel'in yaptığı etkinliğe DİSK'e bağlı sendikaların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, “Önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'nin dört bir yanında iş yerlerinden sokaklara, sokaklardan meydanlara taşan yeni bir mücadele sürecini daha başlatıyoruz. Hayatın pahalı olduğu bu adaletsiz düzene karşı ‘bu böyle gitmez' diyerek ayağa kalkıyoruz. Bütün yol arkadaşlarımızı, sendikalı sendikasız tüm işçileri, bu mücadeleyi omuz omuza büyütmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.