banner16

Yunanlılar Türkiye her an savaş ilan edecek sanıyor!

MRB şirketi tarafından yapılan bir anket, Yunanistan'da vatandaşların her an bir Yunan - Türk savaşı çıkabileceği endişesi taşıdıklarını ortaya çıkardı. 

03 Temmuz 2020
Yunanlılar Türkiye her an savaş ilan edecek sanıyor!

Yunanistan'da insanların korkuları ve endişelerini anlamaya yönelik bir anket çalışması ilginç sonuçlar ortaya çıkardı.

MRB şirketi tarafından gerçekleştirilen anket çalışmasına göre, Yunan vatandaşlarının yüzde 66'sı önümüzdeki 12 ay içerisinde Türkiye ile Yunanistan arasında bir sıcak çatışma çıkması ihtimalini "çok" ve "oldukça" mümkün olarak değerlendiriyor.

Katılımcıların ikinci en önemli endişesi ise, yüzde 63.4 oranında, kendisinin veya bir aile üyesinin koronavirüsü kapması olarak ortaya çıktı.

Araştırmaya göre, Yunan vatandaşlarının üçüncü sıradaki endişesini ise, pandemi nedeniyle aile gelirlerinin daha da düşecek olması. Ekonomik endişe taşıyanların oranı ise yüzde 62.1.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.