banner16

Kılıçdaroğlu, kendisine ulaştırılan bir yolsuzluk belgesini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün akşam 22.00'de yapacağını duyurduğu konuşmasını yaptı ve bir yolsuzluk belgesi açıkladı. 

26 Ocak 2022
Kılıçdaroğlu, kendisine ulaştırılan bir yolsuzluk belgesini açıkladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ocak akşamı saat 22.00’de önemli bir açıklama yapacağını duyurmasının ardından Twitter hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda, "Artık bu devletin onurlu bürokratlarının zamanı geliyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, bürokratların kendisine ulaştırdığı belgelerden birini açıkladı.

3 Nisan 2018 tarihli açık ihaleye dair belgeyi açıklayan Kılıçdaroğlu, "2018 yılında 3,2 milyar TL'ye yapılan ihale iptal edildi ve 2020 yılında aynı ihale 9,4 milyar TL'ye beşli çeteden birine verildi. Tek imza ile 6 milyar TL çeteye peşkeş çekildi" dedi. 

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: 

 

"Saray'daki şahıs neye imza atıyor anladınız mı? ,Aradaki 6 milyarlık fark için. Tek bir imzayla 6 milyar lira çeteye peşkeş çekiliyor. Hazinenin kasasını soyanlar doymamış daha da çok para istemişler ve imzalamak zorunda kalmış. 

Aslında bne bugün size Saraylı ve ailesinin yaptığı yolsuzluğu anlatmak için gelmedim. Bunların yolsuzluğu artık sağır sultan için bile yeni haber değil. Ben bugün hala devletimizde vatanseverler var demek için sizleri evime davet ettim. Ve bu vatanseverler yüzlerce belgeyi göndermeye devam ediyorlar. Hiç merak etmeyin hepsini açıklayacağız. 

Ey şahıs benim karşıma çıkamıyorsun ama şu ana ekranlara çıkmışsın. Karşında oturan cesur gazetecilere sesleniyorum. Bu belgeleri kendisine sorabilir misiniz? Siz sormasanız da bu devletin onurlu bürokratları, halkı soruyor. Selam olsun o vatanperver bürokratlara, selam olsun direnenlere..."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50