banner16

Hadımköy yolu araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı

Yolda bırakılıp alınmayan araçlar nedeniyle Hadımköy yolunda trafik sıkışıklığı meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden araçlarını çekmesi yönünde açıklama yapıldı. Yapılan açıklamanın ardından ise yollarda kalan araçlar valilik talimatı ile çekilerek yol trafiğe açıldı. 

26 Ocak 2022
Hadımköy yolu araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı

İstanbul Hadımköy'de 2 gün önce kar yağışı sırasında yollara bırakılıp hala alınmayan araçlar nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyordu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da bugün konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hadımköy Gişeler ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon, TIR ve özel araçların sahipleri tarafından acilen çekilmesi gerekmektedir. Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir" dedi.

Yerlikaya'nın açıklamasının ardından saat 14.00 sıralarında trafiğe engel olan araçlar çekiciyle götürülmeye başlandı.

Girişlerin polis ekipleri tarafından kapatıldığı yolda başıboş araçlar çekilerek yol temizlenirken, Hadımköy Bağlantı yolu üçüncü günde kısmen trafiğe açıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50