banner16

Muharrem İnce'den muhalefetin cumhurbaşkanı adayı için iddia

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Muhalefet partileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi götürdü" iddiasında bulundu. İnce, "Hisarcıklıoğlu'na teklif etmişler ama kabul edemez korkar. Hisarcıklıoğlu da cevap vermemiş" dedi. 

24 Ocak 2022
Muharrem İnce'den muhalefetin cumhurbaşkanı adayı için iddia

Ankara'da gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefetin cumhurbaşkanlığı adalığı için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu'na teklif götürdüğünü iddia etti.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, İnce, "Muhalefet partileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi götürdü" diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu'nun cevap vermediğini ileri süren İnce, "Hisarcıklıoğlu'na teklif etmişler ama kabul edemez korkar. Hisarcıklıoğlu da cevap vermemiş" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50