banner16

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan okullarla ilgili açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarıyıl tatilinin erken başlayacağını duyurdu. 

21 Ocak 2022
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan okullarla ilgili açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu sene yarıyıl tatilinin erken başlayacağını duyurdu.

Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle normal eğitim yapan okullarda öğrencilerin saat 10.00'da, ikili eğitim yapan okullarda ise sabahçıların saat 10.00'da öğlencilerin ise 14.00'ten sonra yarıyıl tatiline başlayacağını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

İstanbul'un yarından itibaren, İzlanda alçak basınç sisteminin etkisi altına girmesi bekleniyor. Tahminlere göre, sıcaklık akşamdan itibaren hissedilir derecede düşecek, eksi dereceler görülecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saat 10.00 itibariyle, İstanbul’un büyük bölümünde kuvvetli yağmur, akşam saatlerinde Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz ve Şile’de karla karışık yağmur, gece yarısı itibariyle de kentin tümünde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.