banner16

İmamoğlu'ndan metro tepkisi: Projeler hazır, yatırımcılar hazır, ama bir imza eksik. Neden?"

İBB Başkanı İmamoğlu 'İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek' dedi. 

17 Ocak 2022
İmamoğlu'ndan metro tepkisi: Projeler hazır, yatırımcılar hazır, ama bir imza eksik. Neden?"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı'nın 2022 yatırım planına alınmayan 300 metrobüs alımına ilişkin "Sorun yok, o alımları yaparız" dedi ve "Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!" ifadesini kullandı.

İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metrosuna onay verilmemesine tepki gösteren İmamoğlu, Twitter hesabından "Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. NEDEN?" diye sordu.

İmamoğlu şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!

Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. NEDEN?"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.