banner16

İmamoğlu'ndan Enes Kara mesajı: Çocuklarımızı vakıf, dernek, cemaat yurtlarına teslim ettiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaldığı cemaat yurdunda yaşamına son veren Enes Kara'nın kaybının ardından, "Çocuklarımızı yıllarca bazı vakıf, dernek, cemaat yurtlarına teslim ettiler. Gençlerimize daha çok destek olacağız, hiçbir genç kendini yalnız ve çaresiz hissetmeyecek" ifadelerini kullandı. 

12 Ocak 2022
İmamoğlu'ndan Enes Kara mesajı: Çocuklarımızı vakıf, dernek, cemaat yurtlarına teslim ettiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, cemaat yurdunda kalması yönünde aile baskısı gördüğü için intihar eden Enes Kara için, "Çocuklarımızı yıllarca bazı vakıf, dernek, cemaat yurtlarına teslim ettiler. Gençlerimize daha çok destek olacağız, hiçbir genç kendini yalnız ve çaresiz hissetmeyecek" dedi.

İmamoğlu, eğitimini sürdürdüğü Elazığ’da, ailesinin isteğiyle kaldığı cemaat yurdunda gördüğü baskı nedeniyle intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Enes Kara ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

'ÇOCUKLARIMIZI YILLARCA BAZI VAKIF, DERNEK, CEMAAT YURTLARINA TESLİM ETTİLER'

İmamoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızı yıllarca bazı vakıf, dernek, cemaat yurtlarına teslim ettiler. İBB tarihinde ilk kez üniversite yurtlarını bu yüzden hizmete açtık. Enes Kara’nın acı kaybına çok üzüldüm. Gençlerimize daha çok destek olacağız, hiçbir genç kendini yalnız ve çaresiz hissetmeyecek."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50