banner16

İzmir'de evde çıkan yangında 3 çocuk öldü

İzmir'in Bayındır ilçesinde kömür sobasından çıkan yangında 2 yaşındaki ikizler Yasin ve Remzi ile ağabeyleri 3 yaşındaki Talha hayatını kaybetti. 

24 Aralık 2021
İzmir'de evde çıkan yangında 3 çocuk öldü

İzmir'in Bayındır ilçesinde bir evde çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti.

Soğuksu Sokak'taki Ferhat ve Nuriye Menderes'e ait müstakil iki katlı bir evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine belirtilen adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Eve giren ekipler, 3 çocuğun öldüğünü belirledi.

Kardeş olan çocukların 3 yaşındaki Talha ve 2 yaşındaki ikizler Ramiz ve Yahya oldukları öğrenildi.

Yangın sırasında çiftçilik yapan babanın evde olmadığı annenin ise binanın ahşap olması nedeniyle hızla yükselen alevlere müdahale edemediği öğrenildi.

Komşulardan Şehmuz Yaşar, gazetecilere, olay yerine geldiğinde üst katın yandığını ve içeri girmenin mümkün olmadığını gördüğünü, çocukların kaybına çok üzüldüklerini söyledi.

Çocukların cenazeleri Bayındır Devlet Hastanesinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderileceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50