banner16

Akşener: Çalışanlarımızın yarısı asgari ücret alıyor. Böyle kalkınma olmaz

İYİP Genel Başkanı Akşener, 'AKP, Suriyeliler olmazsa sanayi çöker diye düşünerek Türk işçilerinin yerine onları alıyor ve bir insanlık suçu işliyor. AKP işsizliği çözmeyi denemiyor' dedi. 

24 Aralık 2021
Akşener: Çalışanlarımızın yarısı asgari ücret alıyor. Böyle kalkınma olmaz

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da düzenlen Kalkınma Kongresi açılışında konuştu.  

"Gelir eşitsizliği arttı. Gençlerimiz ümitsiz. Demokrasi profilinden hızla çıkıyoruz. Yeni adımlar atmak istemiyor. İktidar genç işsizliği, eğitimsizliği görmezden geliyor" diyen Akşener, "AKP çapsızlığı ile bütün bunlara kayıtsız kalıyor. Biz bunlara kayıtsız kalmayacağız. Fırsat eşitliğini sağlayacağız. Kadının, gencin görmezden gelinmediği bir Türkiye inşa edeceğiz. Son temamız istihdam. Diğer dünyalardaki istihdamı yakalasak çalışan sayılarımız 10 milyon artıyor. Onların yerini sığınmacılar alıyor" ifadesini kullandı.

Akşener, "AKP, Suriyeliler olmazsa sanayi çöker diye düşünerek Türk işçilerinin yerine onları alıyor ve bir insanlık suçu işliyor. AKP işsizliği çözmeyi denemiyor. Çalışanlarımızın yarısı asgari ücret alıyor. Böyle kalkınma olmaz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.