banner16

Mehmet Ali Kulat : Milli Ekonomi Modeli dikkate alınmalıdır

Mehmet Ali Kulat, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti. 

23 Aralık 2021
Mehmet Ali Kulat : Milli Ekonomi Modeli dikkate alınmalıdır

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Ali Kulat, son günlerde yaptığı çıkışlarla adından sıkça söz ettiren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

BTP lideri Baş’la ülke ve siyaset gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Kulat, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Siyaseti'nin en genç en dinamik lideri” diye bahsettiği Hüseyin Baş’ın diğer muhalefet partilerinin aksine erken seçim yerine seçimlerin zamanında yapılması gerektiği yönündeki çağrısına dikkat çekti.

Kulat ayrıca, BTP Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş tarafından oluşturulan ve partinin savunduğu temel ekonomi yaklaşımı olan “Milli Ekonomi Modeli” için de “Dikkate alınması gereken bir model” ifadesini kullandı.

BTP, şu ana kadar hiçbir ittifakta yer almazken, son dönemde özellikle ekonomi başta olmak üzere iktidarın bir çok politikalarına yönelik eleştirileri ve çözüm önerileri ile öne çıkıyor.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.