banner16

İletişim Başkanlığı, CİMER'in yeni uygulamasını duyurdu: Al sana katılımcı demokrasi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, CİMER’in “yönetime katıl” uygulamasını duyurdu. 

02 Aralık 2021
İletişim Başkanlığı, CİMER'in yeni uygulamasını duyurdu: Al sana katılımcı demokrasi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin (CİMER) “yönetime katıl” uygulamasını, “Sadece şikayet ve istekleri değil, artık yönetimle ilgili fikirlerinizi de beyan edebilirsiniz” notuyla birlikte sosyal medya hesabı üzerinden bir video klip paylaşarak duyurdu.

İletişim Başkanlığı’nın duyurusu, sosyal medya hesabı üzerinden, “Toplumumuzun her kesiminden ilgi gören CİMER'in, yeni "Yönetime Katıl" uygulamasıyla, sadece şikayet ve istekleri değil, artık yönetimle ilgili fikirlerinizi de beyan edebilirsiniz. Haydi! Ülkemizi daha ileriye taşımak için sen de düşünceni söyle” notuyla birlikte paylaşılan bir video klip ile duyuruldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan paylaşılan tanıtım videosunda, İstanbul Boğazı kenarında bir masada oyuncu Hasan Kaçan ile birlikte oturan bir vatandaşın, Kaçan’a, “Hasan bey vallahi şurama kadar geldi. Çöplerini sürekli merdivene koyan birileri var. Kokudan illallah dedik. CİMER’e mi başvurmamız lazım?” sorusunu soruyor.

“AL SANA KATILIMCI DEMOKRASİ”

Hasan Kaçan ise vatandaşın bu sorusuna videoda şu karşılığı veriyor:

“CİMER’e başvurabilirsin ama CİMER sadece şikayet yeri değil ki. Aynı zamanda fikir yeri. Şöyle ki güzel kardeşim, mesela aklına çevre düzenlemesiyle ilgili bir fikir geldi. Dedin ki, ‘Caddelere yaprak dökmeyen ağaçlar dikilsin.’ Ya da ne bileyim, ‘Hayvanlar için otomatik su kapları yapılsın.’ Oturdun klavyenin başına tak tak tak CİMER’e yazdın. Böylece ülkene sen de fikri bir katkıda bulunmuş oldun. Al sana katılımcı demokrasi.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.