banner16

Can Ataklı’dan Millet İttifakı'na BTP çağrısı

Gazeteci Can Ataklı, Millet ittifakına Bağımsız Türkiye Partisi çağrısı yaptı. 

01 Aralık 2021
Can Ataklı’dan Millet İttifakı'na BTP çağrısı

Uzun süredir dile getirdiği Milli Ekonomi Modeli ile Türkiye’nin ağır bir ekonomik kriz yaşadığı bu günlerde bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Genel Başkan Hüseyin Baş’ın çıkış ve önerileri ile kamuoyunun ilgisini çekiyor.

Herhangi bir ittifakta yer almayan BTP’nin yükselişi Can Ataklı’nın da dikkatini çekti.

Can Ataklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,”Millet ittifakı, Atatürkçü çizgide olan ve son zamanlarda isminden hayli söz ettiren Hüseyin Baş’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü BTP’yi değerlendirmelidir” dedi.

BTP’nin Atatürk ve ülke menfaatlerini şahsi menfaatlerinin önüne koyarak ortaya koyduğu siyaseti ve ekonomi konusunda ortaya koyduğu tezlerin başta genç seçmenler üzerindeki etkisi ve diğer seçmenler üzerindeki etkisi son dönemde yapılan kamuoyu araştırmalarına da yansıyor.

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat da geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında BTP’nin de Millet İttifakı’na katılacağı yönünde duyumlar aldığını söylemişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.