banner16

İBB'den metrodaki saldırıyla ilgili açıklama: İnceleme başlatıldı

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadınlara bıçaklı saldırıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi. İBB 'güvenlik ihmali' iddiası için inceleme başlatıldığını duyurdu. 

25 Kasım 2021
İBB'den metrodaki saldırıyla ilgili açıklama: İnceleme başlatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) dün E.Y. adlı erkeğin metroda kadınlara bıçaklı saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. İBB Sözcüsü Murat Ongun "Dün Kadıköy Tavşantepe Metrosu'ndaki saldırgan şahıs ile ilgili Emniyet'te işlemler devam ederken metrodaki güvenlik önlemleri ile ilgili inceleme başlatılmıştır. Kadın yolcularımız başta olmak üzere tüm vatandaşların güvenli ulaşımı önceliğimizdir" mesajını paylaştı.

Metroda bıçakla tehdit edilen ve saldırıya maruz kalanlardan biri olan S.D. bugün yaptığı açıklamada, metroda megafonla çok kez yardım çağrısı yaptıklarını fakat hiçbir güvenlik görevlisinin yardım etmediğini söylemişti. S.D. güvenlik görevlisinin olay bittikten sonra geldiğini belirterek, hem görevl

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.