banner16

Kılıçdaroğlu: Gündemdeki aciliyet üzerine Akşener ile görüşmeye gidiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gündemdeki aciliyet üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ile görüşmeye gidiyorum" açıklamasını yaptı. 

17 Kasım 2021
Kılıçdaroğlu: Gündemdeki aciliyet üzerine Akşener ile görüşmeye gidiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek.

Liderler görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yapacak.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gündemdeki aciliyet üzerine saat 16.00'da Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ile görüşmeye gidiyorum. Görüşmemizin ardından ortak basın açıklaması yapacağız" ifadelerini kullandı.

Siyasette son günlerde cumhurbaşkanı seçilmek için gereken yüzde 50+1 oy şartı tartışılıyor. Karamollaoğlu'nun, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmek için gereken yüzde 50+1 oy şartından şikayet ettiğini aktarmasının ardından Bahçeli "Bu sistemin demokratik meşruiyet temeli, yüzde 50+1'dir" çıkışını yapmıştı. Yaşananların ardından Erdoğan ile Bahçeli, Saray'da görüşmüştü. Görüşme 45 dakika sürmüş ve herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50