banner16

Erdoğan'dan "Siyasi cinayetler" açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetlerden endişeleniyorum" açıklaması üzerine "Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tamamen deli saçması." dedi. 

21 Ekim 2021
Erdoğan'dan "Siyasi cinayetler" açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşeceklerini belirterek, "(F-35) Roma’daki G20'de Biden ile konuşacağız. 'Ne yapıyoruz, ne oluyor' diye soracağız. Hiçbir şekilde Türkiye’nin haklarının yenmesine fırsat vermeyiz." açıklamasında bulundu.

Erdoğan erken seçim tartışmaları üzerine ise "Seçim zamanında yapılacak. Türkiye, seçimlerin zamanında yapılması olayını yaşayacak. O tarih de Haziran 2023’tür." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler konusunda kaygılarım var" açıklaması üzerine ise "Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tamamen deli saçması." dedi.

10 ülkenin büyükelçilerinin Osman Kavala'nın serbest bırakılma çağrısına sert tepki gösteren Erdoğan, ''Söyledim dışişleri bakanımıza. Bunları ülkemizde ağırlamak gibi bir lüksümüz olamaz. Türkiye'ye ders vermek haddinize mi sizin?'' diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.