banner16

YKS ek yerleştirme tercihleri bugün başladı

2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercihleri 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfasından yapılabilecek. 

14 Ekim 2021
YKS ek yerleştirme tercihleri bugün başladı

2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemleri bugün başlıyor. Tercihler, 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfasından yapılabilecek.

Twitter'dan açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, şu ifadelere yer verdi:

"Değerli adaylarımız, 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemlerini yarın başlatacağız. Tercihlerinizi 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan yapabilirsiniz. Yapacağınız tercihlerin şimdiden hayırlı olmasını dilerim."

2021-YKS ek yerleştirme sonucuna göre bir yükseköğretim programına yerleşen adayların üniversite kayıtları 4-7 Ekim 2021 tarihleri arasında, elektronik kayıtlar ise 4-5 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılmıştı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) barajı geçemeyen öğrencilere ek yerleştirme hakkı tanıyan program kapsamında, öğrencilerin yerleştirme puanlarının ikinci ek yerleştirme için sonuç belgelerine yansıtıldığını duyurmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.