banner16

Boğaziçi ve Marmara üniversitelerine rektör ataması

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı. Maramara Üniversitesi'ne ise Prof. Dr. Mustafa Kurt atandı. 

21 Ağustos 2021
Boğaziçi ve Marmara üniversitelerine rektör ataması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sabaha karşı yayımlanan kararıyla görevden alınan 'kayyum rekötr' Melih Bulu'nun yerine vekil olarak geçen Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atandı.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda "Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet Naci İNCİ atanmıştır" ifadelerine yer verildi.

bogazici-universitesi-rektorlugune-prof-dr-mehmet-naci-inci-atandi-912653-1.

YÖK Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Erol Özvar'ın yerine Marmara Üniversitesi Rektörülüğe atanan isim ise Prof. Dr. Mustafa Kurt oldu.

bogazici-universitesi-rektorlugune-prof-dr-mehmet-naci-inci-atandi-912654-1.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.