banner16

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Esnaf Odaları ile bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda, pandemi sürecinde yaşanan zorluklar ve sürecin devamında alınması gereken tedbirler ele alındı. 

29 Haziran 2020
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Esnaf Odaları ile bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstasyon Park ve Restoran’da düzenlenen kahvaltıda  Burdur Esnaf Odaları Başkanı Metin Sipahi, Burdur esnafının bağlı olduğu Oda Başkaları, Birlik Başkanları ve Yönetim Kurulu temsilcileri ile bir araya geldi.  

Pandemi sürecinde yaşanan zorlukları ele alan Başkan Ercengiz, “ Dünya ile birlikte çok etkin bir mücadele sergiledik Türkiye olarak. Burdur İli olarak da gerçekleştirdiğimiz tedbir çalışmaları ve aldığımız sıkı kararlar ile belki esnaflarımız çok zorlandı ama bu süreci ancak bu şekilde kısa sürede atlatabilirdik.  Tedbirleri elden bırakırsak, en başa dönebiliriz ben bunun kaygısını yaşıyorum . Bunun için de tedbirlere ve dezenfeksiyon çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.  

KURALLARIN UYGULANMASI KONUSUNDA ESNAFIMIZ ÇOK BAŞARILIYDI  

Covid-19 salgını hakkında da bilgi aktaran Başkan Ercengiz, kişisel tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “ esnaf dostlarımızın da kendilerini koruması gerekiyor, vatandaş ile iç içe işlerini devam ettirme çabasındalar. İşin biraz da esnaflık boyutuna bakılırsa özellikle hizmet sektöründe çalışan esnafımız ekonomik anlamda oldukça zorlandı bunun da farkındayız. Bu süreci birlikte atlatacağız, sorunlarımızı konuşacağız. Kuralların uygulanması konusunda inanın esnaf çok başarılı ve dikkatliydi. Ben bu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte ben de saha da olmaya çalıştım. Psikolojik destek anlamında. Çünkü bizler de sahadan çekilirsek vatandaş farklı paranoyalar ve farklı korkular geliştirebilirdi. Önlemlerimizi alarak sahaya çıktık" diye konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.