banner16

Bakan Pakdemirli: Ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürdük

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülkedeki tüm büyük yangınların söndürüldüğünü duyurdu. 

12 Ağustos 2021
Bakan Pakdemirli: Ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürdük

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Köyceğiz’de 14 gündür süren yangın kontrol altına alınmasının ardından “ülkedeki tüm büyük yangınları söndürdüklerini” açıkladı.

Twitter’dan açıklama yapan Bakan Pakdemirli, yangın söndürme çalışmalarına katılan STK’lara ve kamu kuruluşlarına teşekkür etti.

Pakdemirli’nin açıklamaları şöyle:

“28 Temmuz’da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da Ormanın Kahramanları’nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık.

Böylelikle ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk. Bu büyük afette aziz milletimizle de Orman İçin Tek Yürek Olduk. Minnettarız.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bizlere desteklerini esirgemeyen ülkelere, kamu kurum ve kuruluşlarına, STK’lara teşekkür ederiz.

Canımız yandı, nefesimiz yandı. Hep birlikte yeşerteceğiz. Müsterih olun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.