banner16

İstifası kabul edilen Ziya Selçuk'tan ilk açıklama

Millî Eğitim Bakanlığı görevinden istifa eden Ziya Selçuk, Twitter sayfasında veda mesajı yayınladı. 

06 Ağustos 2021
İstifası kabul edilen Ziya Selçuk'tan ilk açıklama

Eski Millî Eğitim Bakanı Selçuk, veda mesajında şunları kaydetti:

“Millî Eğitim Bakanlığı görevim bugün itibarıyla nihayetlenmiştir. Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Milletimize, eğitim ailemize, birlikte görev yaptığım Bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Görev yaptığım süre boyunca birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşım Bakanımız Sayın Mahmut Özer Bey’e ve göreve yeni başlayan Bakan Yardımcılarımıza başarılar diliyorum.”

Millî Eğitim Bakanlığına Mahmut Özer atandı

“Görevden affını isteyen” ve talebi kabul edilen Prof. Dr. Ziya Selçuk'tan boşalan Millî Eğitim Bakanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atandı. Atama kararları, Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Prof. Dr. Ziya Selçuk, 10 Temmuz 2018'den bu yana Millî Eğitim Bakanlığı görevini yürütüyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50