banner16

Esenyurt Belediyesi Haramidere'nin ölçümlerini tamamladı

Esenyurt Belediyesi, Haramidere’de ölçüm planlama çalışmalarını tamamladı. İSKİ işbirliği ile oluşturulan proje ile sel tehlikesine karşı dere yatağında genişletme çalışmaları yapılacak. 

29 Haziran 2020
Esenyurt Belediyesi Haramidere'nin ölçümlerini tamamladı

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Haramidere’de ölçüm planlama çalışmalarını tamamladı. Haramidere ve çevresinde genişlik ve derinlik ölçümlerini yapan ekipler, ıslah çalışmaları için rapor hazırladı. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, ölçümler doğrultusunda, hazırlanan projeyi uygulamaya geçirecek.

Ekipler, ıslah çalışmalarının yanı sıra, sel baskınının yaşandığı mahallelerde tahliye, temizlik çalışmalarını tamamlayarak, sel sonrası zarar gören yollarda onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50