banner16

Meteoroloji'den 3 il için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji son dakika hava durumu raporunda Ordu, Giresun ile Trabzon'un batısında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli yağışların beklendiğini duyurdu. 

27 Temmuz 2021
Meteoroloji'den 3 il için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Temmuz 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Buna göre hava durumu tahminleri ile Karadeniz Bölgesi'nde bugün sağanak yağışın beklendiği Marmara'da ise sıcaklıkların yükseleceği bildirildi. Son tahminlere göre kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Ordu, Giresun ile Trabzon'un batısında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2), Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde şiddetli ve aşırı (75-150 kg/m2) olması bekleniyor.

TRABZON VALİLİĞİ'NDEN UYARI 
Trabzon Valiliği, vatandaşları sel ve heyelanlara karşı uyararak, gereken tedbirlerin alınmasını istedi.

ORDU'DA UYARI 
Ordu'da cami hoparlörlerinden yapılan anonslarla vatandaşlar sel ve heyelanlara karşı uyarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.