banner16

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. 

23 Temmuz 2021
Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Çığlık Mahallesi’nde akşam saatlerinde kaza meydana geldi.

DHA'da yer alan habere göre, Adıyaman yönünden Malatya istikametine ilerleyen Ekber Ağzıküçük yönetimindeki 44 PR 914 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı yönden gelen 33 ACP 340 plakalı otomobile çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Yaralılar, sıkıştığı araçlardan çıkarılarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hastanede tedaviye alınan Ekber ve Sadiye Ağzıküçük kardeşler kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Diğer 4 yaralının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.