banner16

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; “Bayramın manevi gücüyle yaraları birlikte sarıyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yayımladığı bir mesajla, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Mesajında dünyanın her yerindeki Müslümanlar için bağlılık, şükran ve hayırseverlik değerlerini tekrarlamak için önemli bir zaman olduğunu vurgulayan Yüksel, “Sevgi, nezaket ve dayanışma değerlerinin en üst düzeyde hissedildiği Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi. 

19 Temmuz 2021
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; “Bayramın manevi gücüyle yaraları birlikte sarıyoruz”

Gökhan Yüksel bayram mesajında, “Paylaşmanın, omuz omuza durmanın, ortak bir duyguda buluşmanın adı olan Kurban Bayramı’na ermiş bulunuyoruz. Dünyanın ve ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde bayramlar kavuşmaya, hasret gidermeye ve birbirimizden güç almaya vesile oluyor. Kurban Bayramı’nın insanlarımızın birbirine daha çok kulak verdiği, dargınlıkların ortadan kalktığı, huzurun ve bereketin bizlerle olduğu bir atmosfere yol açmasını yürekten temenni ediyorum.” Sözlerine yer verdi. 

Temmuz ayı itibariyle pandemi kısıtlamalarının kaldırıldığı ve yeni bir normale adım attıklarını hatırlatan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, normalleşme sürecinin başlamasıyla yaşanan zor günlerin ardından yaraları birlikte sardıklarını vurguladı. 

Başkan Yüksel mesajında, “Kartal Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldık. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince hizmetinizde olacak. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm komşularımın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; ilçemize, İstanbul'umuza, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.