banner16

Kılıçdaroğlu'ndan "plastik atık" tepkisi: Sizin tek bir kutsalınız var, o da para

"Sorsan yerliler, milliler… Onlara göre ne toprağımız ne suyumuz kutsal ama sorsan milliyetçiler. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para!" 

11 Temmuz 2021
Kılıçdaroğlu'ndan "plastik atık" tepkisi: Sizin tek bir kutsalınız var, o da para

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce getirilen çöp ithalatı yasağının iptal edilmesine tepki göstererek, "Sorsan yerliler, milliler… Onlara göre ne toprağımız ne suyumuz kutsal ama sorsan milliyetçiler. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para!" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çöp ithalatı (polietilen) yasağının iptal edilmesine tepki gösterdi. Yasağın daha yeni getirildiğini ve bu sabah iptal edildiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Daha yeni Avrupa’dan plastik çöplerin ithalatına yasak getirmişlerdi, bu sabah yasağı iptal etmişler. Cennet vatanımızın topraklarını yabancıların çöp deposuna döndürmek için yine kolları sıvadılar. Yabancıların çöpleri topraklarımızı, sularımızı zehirlemeye devam edecek.

Sorsan yerliler, milliler… Onlara göre ne toprağımız ne suyumuz kutsal ama sorsan milliyetçiler. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para! Çocuklarımıza mirasımız zehirlenmiş toprak ve su olmayacak; sonuna kadar mücadele edeceğiz."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.