banner16

Van'da mültecileri taşıyan minibüs devrildi: 12 ölü

Van'ın Muradiye ilçesinde mültecileri taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi de yaralandı. 

11 Temmuz 2021
Van'da mültecileri taşıyan minibüs devrildi: 12 ölü

Kaza, ilçeye bağlı Yumaklı Mahallesi'nde meydana geldi.

Özalp istikametinden geldiği ileri sürülen 65 ER 186 plakalı minibüs, Yumaklı Mahallesi'ne geldiğinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanması yanmaya başladı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine jandarma, 112 Acil Servis, Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarmak Ekibi (UMKE) ve Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı'na bağlı Muradiye İlçe Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Jandarma, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye bir taraftan yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de bir taraftan yaralılara müdahale etti.

Kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 20 kişi ise Van, Muradiye ve Erciş ilçesinde tedavi altına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50