banner16

15 dekar makilikle zeytin ve çam ağaçları yandı

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını, 1,5 saat süren müdahaleyle söndürüldü. Yangında 15 dekar makilik alan ve 20 zeytin ağacı ile çam ağaçları yandı. 

05 Temmuz 2021
15 dekar makilikle zeytin ve çam ağaçları yandı

Serik'e Berendi ve Çanakçı mahalleleri sınırlarındaki Çamlıgedik mevkisinde, saat 13.30 sıralarında, anızdan çıktığı sanılan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Alevleri görenler, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, arazözlerle bölgeye gelerek, söndürme çalışmalarına başladı. 1,5 saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangında 15 dekar makilik alan, 20 zeytin ağacı ve çam ağaçları yandı. Söndürme çalışmalarına bölge halkı da destek verdi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.