banner16

Meteoroloji'den İstanbul için "turuncu" uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan "turuncu" kodlu uyarıya göre, İstanbul'da yarın yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

05 Temmuz 2021
Meteoroloji'den İstanbul için "turuncu" uyarı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Türkiye’nin kuzeybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, sabah ilk saatlerden itibaren İstanbul ile zamanla Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kütahya'da kuvvetli olması bekleniyor.

Ayrıca yağışların, İstanbul Anadolu Yakası ve Boğaz çevresi, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce çevrelerinde yer yer çok şiddetli ve kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlar, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde Çarşamba günü de yerel olarak etkili olacak.

Vatandaşların, kuvvetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.