banner16

İl Sağlık Müdürü'nden aşı çağrısı: Batıda aşı kuyrukları oluşurken, biz aşı için çırpınıyoruz

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, aşılanma oranını arttırmak için çırpındıklarını belirterek, "Değerli Erzurumlular, bu gidiş iyiye değil. Tüm anneler, babalar, evlatlar elinizin değdiği herkese aşı yaptırın" ifadelerini kullandı. 

05 Temmuz 2021
İl Sağlık Müdürü'nden aşı çağrısı: Batıda aşı kuyrukları oluşurken, biz aşı için çırpınıyoruz

Gürsel Bedir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan nüfusa göre aşılanma oranında Erzurum'un yüzde 45,2'yle kırmızı kategoride bulunduğunu hatırlattı.

gb.jpg

Bu tablonun kendilerine hiç yakışmadığını dile getiren Bedir, şunları kaydetti:

"Mahalle mahalle, köy köy, yaylalara varıncaya kadar ekiplerimiz aşı için çırpınıyorlar. Kent meydanı, havaalanı, otogar, AVM'ler, muhtarlıklar, organize sanayiler, esnaflar, cuma namazı çıkışı camiler, tüm hastaneler, aile hekimlikleri kısaca sizlere ulaşabildiğimiz her yerdeyiz. Batıda aşı kuyrukları oluşurken, biz aşı için çırpınıyoruz. Değerli Erzurumlular, bu gidiş iyiye değil. Tüm anneler, babalar, evlatlar elinizin değdiği herkese aşı yaptırın. Delta varyantının tüm dünyada hızla yayıldığı bu dönemde, yeni bir dalganın aşı yaptırmayan illeri vuracağı çok net görünüyor"

Bedir, aşı olanların, olmayanları uyarmasını isteyerek, "Aşı için herkes seferber olmalı, bir gün bile beklemeden aşıları yaptırmalıyız. Bu tablo bize yakışmıyor, bu gidiş bizi zora sokacaktır. 18 yaş üstü herkesi bu günden itibaren aslında kuyruk görüntüsünü pek sevmesek de aşı için kuyruklar oluşturmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50