banner16

Pakdemirli: Sizin olduğunuz yer, hak ile batılın savaşında hakkın yanı

"Sayın Cumhurbaşkanımız son 20 yılda Türkiye'yi belli bir noktadan alıp belli bir noktaya getirmiştir" 

03 Temmuz 2021
Pakdemirli: Sizin olduğunuz yer, hak ile batılın savaşında hakkın yanı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AKP Kastamonu İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, millete hizmet için çalıştıklarını, Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ise eksen kaybettiğini söyledi.

Eksen kaybı nedeniyle gerçek hizmetin adresinin Cumhur İttifakı olduğunu savunan Pakdemirli, "Hatta ileri gidiyorum, sizin olduğunuz yer, hak ile batılın savaşında hakkın yanında olma gayesidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza, 'Bu yüzyılın lideri' diyoruz. Çünkü 100 yıl sonra da hizmetleriyle konuşulacak. Sayın Cumhurbaşkanımız son 20 yılda Türkiye'yi belli bir noktadan alıp belli bir noktaya getirmiştir" ifadelerini kullandı.

"Erdoğan olmasaydı Karabağ işgalden kurtulmazdı"

Önümüzdeki yılların Türkiye açısından çok daha iyi olacağını dile getiren Pakdemirli, "30 yıllık Karabağ işgalden kurtuldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlam duruşu olmasaydı, bir koalisyon hükümeti olsaydı bu olur muydu? Olmazdı elbette. 40 yıllık PKK bitme noktasına geldi. Bir koalisyon hükümeti veya başka bir lider olsaydı bu bitebilir miydi? Asla. Kapalı olan Maraş açıldı. Bakın saydıkça, 'O da var, o da var' diyoruz. 50 yıllık FETÖ bitme noktasına geldi. 86 yıl sonra birkaç neslin rüyası olan Ayasofya açıldı. Birkaç neslin rüyası olan Taksim'de cami gerçek oldu. 'Dünyanın en büyük havalimanını yapacağız' desek kimse inanmazdı. Türkiye şimdi şaha kalktı. İşte bunu istemiyorlar. İnşallah sıkıntıların da üstesinden hızlı şekilde geleceğiz" diye konuştu.

Yalanın ipine sarılanlara cevap vermeleri gerektiğini vurgulayan Pakdemirli, "Dün Sakarya'da Tank Palet Fabrikası'ndaydık. Fabrikanın tapusu devletin üstüne. Fabrikanın işletmesi Türk-Katar ortaklığında. Verilmiş bir bina, çivi ya da arazi yok. Diyorlar ki, 'Burayı verdiniz'. Öyle büyük yalanlar atılıyor ki, insan bazen, 'Bunlar doğru mu söylüyor?' diye şaşırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.