Anasayfa Gündem Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Sağlık Kültür-Sanat Medya Teknoloji
Galeriler Videolar bLOG Sarı Sayfalar Hava ve Yol Arşiv ve Arama Habercem Toolbar Habercem RSS Künye
 Üye ol
E-Posta Şifre
Sitene Ekle
Üyeler Sayfası
Anasayfam Yap
Favorilerime Ekle
10 Eylül 2010 Cuma
 
Fener'den Saran açıklaması - Habercem.com

'Büyük başarılar için burdayım'

Avustralyalı futbolcu Lucas Neill, "Böyle bir kulübe geçmek için çok fazla düşünmedim" dedi.

Forma garantisi

Yönetim ve Rijkaard yıldızları getirirken verdikleri sözden dönemiyor...
Fener'den Saran açıklaması
Ana Sayfa - Spor 08.02.2010 20:18:00

Diğer Spor Haberleri

Devler yarı finalde
Havada skandal
Dünya futbolu şokta!
Sırbistan yarı finalist
Selçuk tarih yazdı!
Akıl almaz zarar!
Manchestar United iddiası

Çok Okunan Spor Haberleri

Havada skandal
Dünya futbolu şokta!
Devler yarı finalde
Sırbistan yarı finalist
Selçuk tarih yazdı!
Akıl almaz zarar!
Manchestar United iddiası

Çok Yorumlanan Spor Haberleri

Devler yarı finalde
Havada skandal
Dünya futbolu şokta!
Sırbistan yarı finalist
Selçuk tarih yazdı!
Akıl almaz zarar!
Manchestar United iddiası
 
 
 
Fenerbahçe, Saran ile kulüp arasındaki parasal sorunları kamuoyuna aktardı.
Fenerbahçe Kulübü, eski yönetici Sadettin
Saran ile kulüp arasındaki parasal ihtilaf konularında gelinen son durum konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Saran'ın sahibi olduğu KAS Management Ltd. şirketinin 20 Kasım 2000 tarihli sözleşmeden kaynaklanan parasal taleplerle ilgili olarak Fenerbahçe aleyhine hakem prosedürü başlattığı ifade edilerek, "Bu prosedür ile KAS şirketi kulübümüzden 15.181.000 ABD Doları, 650.000 İsviçre Frangı, 867.000 Avro, 61.714 Lira talep etmektedir" denildi.

KAS şirketinin belirtilen meblağlarla ilgili olarak dava dilekçesini hakem heyetine ulaştırdığı ve dilekçenin kulübe de tebliğ edildiği bildirilen açıklamaya, şöyle devam edildi: "Bu dilekçeye karşı kulübümüzün 30 günlük cevap süresi bulunmaktadır.

Sayın Sadettin Saran ile kulübümüz arasındaki parasal ihtilaf konusunda gelinen son nokta bu şekilde olup, söz konusu parasal ihtilafa ilişkin aşamalar ve gelişmeler güncel bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Sayın Sadettin Saran'a, her fırsatta dile getirdiği Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başkan olma iddiasının bu şekilde samimiyetini yitirdiğini hatırlatırız. Ayrıca kulübümüze karşı yürüttüğü dava ve icra takiplerini üyelikten ihracı konusunda bir pazarlık aracı olarak görmekten vazgeçmelidir.

Sayın Saran'ın üst düzey yöneticisi ve hukuk müşaviri olan aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü'nün 2. başkanlığı görevinde de bulunan Sayın Mehmet Helvacı'nın, Galatasaray Spor Kulübü'nün benzer sorunlarının çözümünde gösterdiği kulübü lehine tavrın Sayın Saran'a örnek olmasını diliyoruz. Sayın Saran'ı ayrıca, ihraca ilişkin süreçte söz konusu davaları bir pazarlık aracı yapmaksızın, bu tip akla aykırı davranışlardan bir an önce vazgeçmeye, söylemi ile eylemini aynı eksene oturtmaya davet ediyoruz."

Etiketler:   Saran  Fenerbahçe 



Bu Haberi Puanla :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Skor :





Bu habere üyelik sistemi üzerinden yorum yapmak için lütfen üye girişi yapınız, ya da daha önce kaydolmadıysanız yeni üye kaydı yapınız! Üyelik sistemi dışında ziyaretçi olarak yorum yapmak için tıklayınız!


  


Bu habere henüz yorum yapılmamıştır...
 
Yorumlar için "Editörü Uyar"